Sauna

Velkommen til MH ImportGroup store udvalg af saunaer. Her kan man selv designe sin sauna med udgangspunkt i de 9 forskellige modeller, som findes her på siden.

Find den perfekte mobile sauna, der passer til haven eller ethvert andet sted. Saunaen er en sædvanlig del af et spa-kompleks, og vil man have et spa i gården, haven eller ved søen, er det nu nemt. Vi levere saunaer af naturligt gran eller termotræ, forskellige størrelser og indretninger. De fås med elektrisk opvarmning eller brændeovn. Hver sauna er håndlavet individuelt lige efter din bestilling, med hver detalje du vælger.

For at hjælpe på vej i de mange muligheder, kan man følge vores guide her nederst på siden.

Hvordan kan jeg starte:

1: F.eks. start med at vælge den model, som der passer til dig.

2: Ved valg af varmekilde, skal man være opmærksom på fælgende:

  • Elektrisk varmelegeme: De har et forbrug på 8 eller 9 kW. Man skal sikre sig, om det pågældende hus, hvor saunaen skal stå, kan levere det antal kW (strøm). Kontakt evt. en elektriker.
  • Brændeovn har den fordel, at den kan bruges overalt. Den er monteret på ydersiden af saunaen, og  den er let at betjene, dvs. optænding samt rengøring af ovnen.

3: Materiale udvendigt:

  • Gran har normalt færre og mindre knaster end fyr, og knasterne er ofte sorte og hårde. Gran er en robust og vejrbestandigt træsort, som er særdeles velegnet som udendørs materiale. Vi anbefaler dog, at man giver en form for olie behandling eller lign. for at øge levetiden.
  • Termotræ med brun glød – Varmebehandlet træ og er modstandsdygtig mod råd og svamp.