Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:
 • MH Importgroup aps
 • Løgten Østervej 30
 • 8541 Skødstrup
 • Tlf: 24959095
 • CVR-nr. 44788012
 • info@mhimportgroup.dk
 
Betaling: 

MH Importgroup modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og bankoverførsel. 

 
Betaling med kort: 

Du registrerer dine kortoplysninger, hvorefter beløbet trækkes. Når pengene er registreret på vores konto, sender vi din ordre. 

Betaling med kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort/konto. Beløbet trækkes fra din konto, når din varer fysisk sendes fra producenten.

 
Forudbetaling via faktura: 

Vi fremsender en faktura til din mail eller pr. post. Når du har placeret din ordre. Du betaler pengene præcis, som når du betaler dine andre regninger. Når pengene er registreret på vores konto, sender vi din ordre. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK). 

OBS.  Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved bankoverførsel er ordren først accepteret og godkendt, når betalingen har fundet sted. 

mhimportgroup benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. 

 
Leveringstid og levering: 
 • MH Importgroup er en import virksomhed, som udelukkende sælger produkter til det danske marked. MH Importgroup importere på nuværende tidspunkt fra Estland og Litauen.
 • Vores vildmarksbade og saunaer vil typisk have en produktionstid på 1-3 uger, vores havehuse og pavilloner vil typisk have en produktionstid på 4-6 uger. Dertil skal der ligges transporttid på 1-2 dage.
 • Lagerførte varer tilstræber vi at levere inden for 2 uger efter bestilling.  OBS at ved betaling via bankoverførelse levere vi først efter modtagelse af fulde beløb. 
 • Øvrige varer og specielt fremskaffede varer kan have længere leveringstider. 
 • I ferieperioderne kan der være længere leveringstider. 
 • Vores huse og større produkter leverer vi gratis til hele Danmark, dog kun brofaste øer, ved  ikke-brofaste øer levere vi gratis til nærmeste havnefront.
  Ved levering til ikke-brofaste øer aftales en fast leveringspris på forhånd. 
 • Købt gavekort skal indløses inden for 2år fra bestillingsdatoen – efter denne periode anses gavekortet for ugyldigt og kan ikke længere benyttes. 

Vigtig praktisk information: 

 • Er det mod forventning ikke muligt for os at levere din vare (hverken i haven, ved kantsten eller på anden adresse), og det skyldes forhold hos dig som kunde, så forbeholder vi os retten til at opkræve ed reelle omkostninger for den ekstra transport hos dig. 
 • Det er dit ansvar som kunde at tilslutningsvejen til din leveringsadresse tillader tunge køretøjer. Ved bekræftelsen af bestillingen garanterer du som kunde, at der er blevet indhentet de nødvendige tilladelser fra vejforgreningen, og den transport som anvendes ved leveringen er tilladt på vejen, hvad angår fremkommelighed og bæredygtighed. 
 • Vores biler kører så tæt på din leveringsadresse som muligt. Vi tilbyder ikke at bære leveringen til dig. Generelt gælder det, at aflæsningen ved leveringen indebærer, at vareren flyttes fra transportkøretøjet til et sted inden for rækkevidde for transportkøretøjet (for kranbil max 10 meter). 
 
Priser: 
 • Alle priser er inkl. moms i danske kroner. 
 • Der tages ingen gebyr. 
 • Enhver prisændring, efter din ordre er foretaget, vil ikke påvirke din ordre, men priserne på købstidspunktet er gyldige. 
 • Har du modtaget et tilbud fra os, så skal det pågældende tilbud accepteres inden 30 dage fra afgivelsen.
  Vi forbeholder os retten til at afvise accepterede tilbud, som er ældre end 30 dage – med mindre andet er aftalt. 
 
14 dages fortrydelsesret: 

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 

 1. a) Har modtaget din vare.
 1. b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 1. c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@mhimportgroup.dk   eller telefon 24 95 90 95.
Du kan også fortryde ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Du kan til enhver tid efter bestilling af vare hos Mh importgroup annullere din ordre frem til modtagelse af leverings bekræftelse. 

 
Returnering: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varens stand fra tidspunktet du modtager varen til varen er returneret på vores lager. 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for havehuse, pavilloner, redskabshuse, garager, osv. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 5.000,00 kr. 

 • Varer der ikke kan afleveres hos kunde, eller afvises hos kunden ved leveringen kan tages retur. Der tages et returgebyr på de faktiske returneringsomkostninger. 
 • Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, dog kan der fratækkes et vurderet beløb hvis der er værdiforringelse af varen. 

Ved fortrydelses så skal du venligst skrive en mail til mhimportgroup@gmail.com

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvad skal jeg sende med tilbage 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Som kunde betaler du selv fragten for returnering. 


Reklamation:
 

Gem manual til evt. reklamation. Manualen indeholder en unik produktionskode, til netop din vare, og reklamationen bliver betydeligt hurtigere og nemmere med denne information.
Sørg derfor for, at du altid gemmer din manual. 

Skulle du være så uheldig at have en skade eller anden form for reklamation på dit produkt, så bedes du venligst skrive end mail til info@mhimportgroup.dk– således vi kan hjælpe dig bedst muligt:
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler hos MH Importgroup har du 24 måneders reklamationsret. 

Du har selvfølgelig de mangels beføjelser der følger af købeloven. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få vareren repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi vil i første omgang forsøge at afhjælpe en mangel ved at reparere eller ombytte.  

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi anbefaler i forbindelse med udpakning af dine vare at du laver en gennemgribende gennemgang af varen for at sikre at alt er leveret og i orden. Dertil bør du ikke begynde at samle, male eller på anden vis bruge det beskadige/manglende produkt. 

Er reklamationen berettiget, afhenter vi dine varer gratis, eller refundere dine rimelige fragtomkostninger, hvis du selv har sendt vareren retur.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Hvis du selv sender varer retur, skal du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura  

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Fejl ved montage, selvforvoldt skade eller manglende vedligeholdelse:

Skulle der være  fejl eller mangler ved købet, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi ønsker kun, at I er tilfredse med købet og hvis der er produktionsfejl, fragtskader eller lignende, så kontakt os med det samme og vi dækker selvfølgelig skader indenfor reklamationsperioden. 

Vær opmærksom på, at hvis skaderne er opstået på grund af fejlmontage,  selvforvoldt skade, uforsigtig omgang med varen, eller manglende vedligeholdelse af varen – så hæfter MH Importgroup ikke for dette.
For at være dækket af reklamationsretten, samt have glæde af dit produkt mange år frem, så er det vigtigt at du vedligeholder din vare og dette gøres ved at påføre den korrekt træbeskyttelse efter behov og i de anbefalede mængder. Dette vil medvirke til at dit hus eller andet træprodukt ikke får fugt eller råd skader grundet manglende vedligeholdelse. Vi dækker ikke skader som er direkte forårsaget af manglende vedligeholdelse eller forsømmelse af produktet.
Men vi  dækker naturligvis hvis korrekt vedligeholdelse er blevet udført. 

Så skulle du have den mindste tvivl eller blot brug for et godt råd, så kontakt os endelig inden skaden sker. 

 
Klagegang: 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte MH Importgroup. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/ 

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu 

 

Personoplysninger: 

For at du kan indgå aftale med os hos MH Importgroup, har vi brug for følgende oplysninger: 

 • Navn 
 • Adresse 
 • Telefonnummer 
 • E-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos MH Importgroup og opbevares i fem år eller så længe det er nødvendigt af hensyn til service eller reklamationer. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. 

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret. 

Der videregives ikke oplysninger til tredje part. 

Som registreret hos MH Importgroup har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MH Importgroup via e-mail info@mhimportgroup.dk

Den dataansvarlige hos MH Importgroup er Holger Christensen. 

 
Cookies
På mhimportgroup.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik. 

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på mhimportgroup.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere mhimportgroup’s hjemmeside. 

Nedenstående link til standardfortrydelsesformular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende til:

 • MH Importgroup
 • Løgtenøstervej 30
 • 8541 Skødstrup
 • Mail: info@mhimportgroup.dk


Find fortrydelsesformularen her