Koldtvandskar / Isbad

Velkommen til MH ImportGroup udvalg af koldtvandskar. Her kan man selv designe sit koldtvandskar med udgangspunkt i de 5 forskellige modeller, som man kan se på siden.

Vi sælger koldtvandskar fremstillet valgfrit af naturgran, lærk, termotræ, komposit eller cedertræ. Man kan finde indsatser fremstillet af glasfiber og akryl.

Hvert koldtvandskar kan sammensættes som man ønsker. Hvert koldtvandskar er håndlavet individuelt lige efter din bestilling, med hver detalje som man vælger.

For at hjælpe jer på vej i de mange muligheder, kan man følge vores guide her nederst på siden.

Hvordan kan jeg starte:

1: Man kan f.eks. starte med at vælge design (Rund eller oval).

2: Materiale indvendigt: Her skal man vælge enten glasfiber- eller akrylindsats:

  • Glasfiber indsatsen er mere modtagelig for ridser og kalk, tåler ikke kemikalier og farverne falmer over tid.
  • Akryl indsatsen har den fordel, at den er modstandsdygtig overfor ridser, kalk, kemikalier og farverne falmer ikke.

 

3: Materiale udvendigt:

  • Gran har normalt færre og mindre knaster end fyr, og knasterne er ofte sorte og hårde. Gran er en robust og vejrbestandigt træsort, som er særdeles velegnet som udendørs materiale. Vi anbefaler dog, at man giver en form for olie behandling eller lign. for at øge levetiden.
  • Fyrretræ er et robust træ, som kan udstå tørke, frost og andre hårde forhold. Vi anbefaler dog, at man giver en form for olie behandling eller lign. for at øge levetiden.
  • Lærk er en løsning, som koster lidt mere. Vi anbefaler dog, at man giver en form for olie behandling eller lign. for at øge levetiden.
  • Termotræ med brun glød – Varmebehandlet træ og er modstandsdygtig mod råd og svamp.
  • Komposit består af mere end et materiale (blandingsprodukt), det er oftest plast eller glasfiber er blandet sammen med træ i denne sammenhæng. Dette her produkt er vedligeholdelsesfrit.
  • Cedertræ er et dyrt materiale, det er vejrbestandigt og det indeholder toxiner, derfor er cedertræ selv imprægneret fra naturens side. Det skal ikke behandles og det har en “funktionstid” på mere end 50 år.