Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om noget, eller mangler rådgivning til produkterne, processen eller andet, så tøv endelig ikke med kontakte os – vi er her for at hjælpe.

Man kan betale med følgende betalingskort, man skal dog være opmærksom på, at der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. 

Dankort:  0%. 

Visa Elekrton: 1,5%. 

Mastercard: 1.5 %

Betaling med kort:  Når der betaler med kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort/konto. Beløbet trækkes fra din konto, når vareren sendes fysisk fra producenten. 

Ved bankoverførsel er man ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved bankoverførsel er ordren først accepteret og godkendt, når betalingen er fundet sted. 

Registreringsnummer: 8122 Kotonummer: 1220490153.

Man er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 24 95 90 95. Vi forsøger altid at være ved telefonen. Man kan også indtale en besked, sende en sms eller skrive en mail til info@mhimportgroup.dk. 

Betaling med kort:  Når der betaler med kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort/konto. Beløbet trækkes fra din konto, når vareren sendes fysisk fra producenten. 

Ved bankoverførsel er man ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved bankoverførsel er ordren først accepteret og godkendt, når betalingen er fundet sted. 

Registreringsnummer: 8122 Kotonummer: 1220490153.

Vi har ingen automatisk system til sporing af din ordre. Så ring eller skriv til os, så finder vi din vares status. Husk at du altid vil modtage en mail dagen inden levering. 

Størstedelen af vores produkter skal specialfremstilles hos vores leverandøre. 

Leveringstiden for vildmarksbad, koldtvandskar, sauna og minihuse vil være 2-4 uger. Selve produktionstiden ligger på 2-4 uger, hertil kommer der transporttid på et par dage, da produkterne kommer fra Litauen.

Leveringstiden for vores havepavilloner ligger på 4-6 uger, hertil kommer transporttid på 2-3 dage, da produkterne kommer fra Estland. 
 

Hos MH ImportGroup er fragten betalt på alle vores produkter. Dog med det forbehold, at vi får lov til at planlægger din levering så optimalt om muligt.  

Dette betyder at du ikke har mulighed for at ønske leveringsdage eller tidspunkter, men vi bestræber os i stedet på at levere til dig hurtigst muligt og du vil altid modtage en mail inden levering. 

Det er dog ikke nødvendigt at være hjemme på leveringsdagen.  

Ved køb af havepavillon: Skal du først bruge dit produkt på et senere tidspunkt, så er alle vores pavilloner pakket forsvarligt ind og leveret på en palle, således de kan holde til at stå ude. Skal din pavillon ligge ude i en længere periode, så opfordre vi til at du gennemgår at plasten om pavillonen ikke er beskadiget og skulle det mod forventning være dette, så bedes du venligst lægge en presenning el. lignende over. 

Hvis du har bestilt et vildmarksbad, koldtvandskar, sauna, minihus eller en havepavillon, så leveres din ordre på en palle og helt forseglet i plastik, således det kan holde til at stå ude i en længere periode uden at tage skade. Vores produkter leveres ofte i råtræ (havepavillon), hvilket vil sige at det skal have en god grundingsolie og enten heldækkende maling eller træbeskyttelse efter opsætningen. 

Vores produkter skal stå på et stabilt og plant underlag. Det kan være fliser eller støbt fundament.

For havepavillon gælder det samme, og de leveres med en sokkelramme, som beskytter huset mod råd og fugt.  

For vores havepavilloner gælder, at de som udgangspunkt bliver leveret helt rå. Her anbefaler vi, at du maler eller oliere pavillonen umiddelbart efter opsætning. 
Hvor ofte du skal male er helt an på malingstype, farve og hvor udsat det er for vind og vejr.  Typisk ser vi at vores produkter skal have maling hver 2-3år. 
I træ kan der forekommer enkelte afrivninger ved knaster samt svindrevner, der vil kræve spartling og efterfølgende slibning. 
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.